19 вересня в місті Хмельницькому зайнялося приміщення школи №1. Всі діти були успішно евакуйовані з будівлі освітньої установи.

Цю інформацію повідомляє 0382.

У повідомленні говориться, що загоряння почалося на четвертому поверсі школи.

"Дітей з навчального закладу евакуювали і відвели в парк – подалі від пожежі" 0382

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Очевидцям вдалося зафіксувати пожежу на відео, які поширилися по соціальним мережам. На кадрах можна побачити, як з вікна останнього поверху будівлі йде густий дим та видно великі язики полум'я.

Дивіться відео пожежі в школі Хмельницького:

В Держслужбі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькому поінформували, що рятувальники успішно ліквідували пожежу в освітньому закладі. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.

Нагадаємо, в Житомирі на території картонної фабрики спалахнула велика пожежа, вогонь охопив не менше трьох тисяч квадратних метрів площі.

Рятувальники стверджують, що причина загоряння - матеріали, які знаходяться на фабриці, а також створюють пожежне навантаження: папір і картон. Екологічну небезпеку ПП експерти не оцінювали.

Очевидцям вдалося зняти все з повітря, кадри опублікували в мережі. Інформації про постраждалих поки не надходило. Керівництво фабрики коментарів з приводу ситуації також не надавало. Слід зазначити, що приміщення розташоване в промисловій, віддаленій зоні, поруч - лісові насадження, тому вогонь міг перекинутися на ближні території.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вівторок, 18 вересня, в Ужгороді сталася пожежа в багатоповерхівці на вул. Минайської. В будинку горіла одна з квартир на восьмому поверсі. При розборі конструкцій рятувальні служби виявили тіло жінки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в неділю ввечері, 16 вересня, на вул. Ясногорської, 16-А, в Києві загорівся 5-поверховий недобудований будинок. Про це стало відомо з повідомлення столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.