У Нижегородській області розбився російський винищувач МіГ-31. Пілотам, за попередніми даними, вдалося катапультуватися, вони вже вийшли на зв'язок.


Авіакатастрофа в Росії

МіГ-31
МіГ-31


У мережі нещодавно оприлюднили перші кадри з місця падіння винищувача-перехоплювача МіГ-31. На ролику помітні пожежні машини та рятувальні служби, котрі намагаються загасити уламки літака.


Пізніше інформацію про авіакатастрофу підтвердили у Міноборони Росії, чиновники стверджують, що ймовірною причиною нібито стала "технічна несправність", проте якого саме характеру була поломка, поки не уточнюється.
Відзначається, що катастрофа не спричинила будь-яких руйнувань на землі, так як сталося в безлюдному місці.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

МіГ-31
МіГ-31


МіГ-31 - двомісний надзвуковий всепогодний винищувач-перехоплювач дальньої дії. Є модернізованим варіантом радянського одномісного винищувача 1970-х років МіГ-25, створювався, перш за все, для прикриття території СРСР від удару крилатими ракетами з боку Арктики, де не існувало суцільного радіолокаційного поля.


Це вже, до речі, не перше падіння винищувача - 26 квітня 2017 року російський МіГ-31 розбився в Бурятії в районі полігону Телемба. Обоє пілотів катапультувалися.


Дивіться: Відео з місця катастрофи винищувача Міг-31 в Нижньогородській області


Нагадаємо, в афганській провінції Фарах військовий вертоліт зазнав катастрофи.
Як повідомляв Знай.ua, після посадки у столиці Казахстану Астані у пасажирського літака спалахнув двигун.
Також Знай.ua писав, польська влада відзвітувала щодо роботи по поверненню з Російської Федерації уламків літака Ту-154М.