В афганській провінції Фарах військовий вертоліт зазнав катастрофи. Жертвами страшної аварії стали п'ять людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу 1TV, який посилається на дані місцевої влади.

Так, представник губернатора провінції Насер Мехрі заявив, що катастрофа вертольота сталася з технічних причин, а не в результаті обстрілу талібів.

Стало відомо, що вертоліт перевозив представників сил безпеки. Всі, хто знаходився на борту – чотири пасажири і пілот – загинули. Міністерство оборони Афганістану підтвердило інцидент і втрати, додавши, що технічна група вже відправлена для розслідування.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 9 вересня, комерційний літак Baby Air вилетів зі столиці країни Джуби, місто Йироль. На борту під час польоту перебували 22 людини, з них троє — діти. В результаті авіакатастрофи в Південному Судані загинули щонайменше 17 людей. Деякі джерела повідомляють про 21 жертву.

Літак, під час аварії, пролітав над озером. Після падіння тіла довелося витягати з води. Повідомляється, що трьом людям вдалося врятуватися: це 6-річна дитина, дорослий чоловік, і лікар з Італії, який допомагав місцевим, він знаходиться в критичному стані. Ще двоє пасажирів вважаються зниклими без вісті.

Варто нагадати, що в Гімалаях пропав вертоліт авіакомпанії Altitude Air. Відомо, що повітряне судно впало у районі Нувакот в центральному Непалі.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що судно не загорілося. Керуючий директор Altitude Air Німа Нуру Шерпа з посиланням на слова місцевих жителів розповів, що зв'язок з землею вертоліт втратив після того, як пролетів близько 30 кілометрів. На місце аварії відправлені два вертольоти — армійський і приватний. Несприятливі погодні умови та складності ландшафту викликають труднощі у проведенні рятувальної операції.

Нагадаємо, чергова авіакатастрофа потрясла Росію.

Як повідомляв Знай.uа страшна авіакатастрофа з українцями, моторошні кадри з місця трагедії.

Знай.uа писав, аварія Boeing 737: одкровення пасажирів і моторошні кадри з місця трагедії.