У п'ятницю, 21 вересня, стало відомо про зухвалий напад невідомих зловмисників на авто інкасаторів у Одесі.

У поліції повідомили, що в Одесі по вулиці Семінарській двоє невідомих, озброєних травматичними пістолетами, напали на автомобіль фірми, яка обслуговує термінали поповнення рахунку.

Як наслідок, двоє інкасаторів отримали серйозні поранення. Окрім того, викрадена велика сума грошей, більше 200 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Розбійники втекли на авто марки "Опель", повідомляють копи.

З метою виявлення місця знаходження здочинців правоохоронцями було введено оперативний план "Сирена" на території Одеси.

"Унаслідок пошукової роботи патрульної поліції злочинців вдалося майже одразу затримати. Частину групи засікли в Одесі, а іншу - у Чорноморську. Їх п'ятеро", - повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, у Дніпрі розшукують чорний Mitsubishi Lancer з номерами "Свадьба" і невідомих, які напали на ВАЗ 2106 і, погрожуючи пістолетом, відібрали у чоловіків, які знаходились в салоні півмільйона гривень.


Пограбування сталося 13 серпня на вулиці Космічній. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією очевидців, двоє чоловіків на "шістці" їздили по торгових точках і збирали гроші за продані товари. Коли вони забрали виручку в сигаретному кіоску на зупинці на вулиці Космічній і збиралися їхати за наступною адресою, на них було скоєно напад.

За словами правоохоронців, в результаті нападу зав'язалася бійка і в підсумку нападники, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали гроші і поїхали вниз по Космічної.

Як повідомляв Знай.ua, у селі Гостра Могила Київської області скоєно зухвалий розбійний напад на інкасаторський автомобіль.

Про це повідомляють "Вартові Еспрессо" в Facebook.

"Зловмисники на автомобілі Audi або BMW (в даний час марка та модель транспортного засобу встановлюються) спровокували ДТП з інкасаторським авто, після чого здійснили напад і заволоділи грошовими коштами, зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.


Також Знай.ua писав про те, що Національний банк України для інкасаторів змінив правила поводження зі зброєю, збільшивши їм бойову міць.