У Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей. Таку інформацію повідомили в прес-службі поліції області.

"Інцидент стався сьогодні на автодорозі біля села Штеповка Лебединського району. У салоні автобуса разом з двома педагогами були двадцять вихованців Хоружиського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Постраждалих серед них немає", - відзначили там.

Поліцейські попередньо зуміли встановити, що в ході руху несподівано загорівся моторний відсік транспортного засобу. Уточнюється, що всі встигли вискочити з автобуса до того, як полум'я перебралося в салон.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На даний момент на місці інциденту проводить роботи слідчо-оперативна група поліції і фахівці, уточнюються причини та обставини займання.

Слід нагадати, що в Рівному на ходу загорілася маршрутка. В центрі міста на вулиці Соборній зайнявся транспортний засіб з пасажирами, що прямував за маршрутом і графіком. Як зазначають свідки, несподівано з маршрутки повалив густий дим. Постраждалих не виявилося завдяки швидкості водія, який відразу ж зупинив транспорт, і пасажирам, які зуміли екстрено покинути місце загоряння. Відзначається, що дим йшов з усіх усюд: з салону, вихлопної труби, двигуна. Що саме загорілось, не повідомляється.

Нагадаємо, раніше Знай.UA стало відомо, що через нову модель смартфона від Samsung ледь не загинула дівчина. Постраждала вже подала позов до суду. Як повідомляється, дівчина зайшла в ліфт, закінчила розмову по телефону і поклала його в сумку. Несподівано з сумки почав валити пар. Дівчина вихопила телефон, дим почав поширюватися по ліфту. Швидко вискочивши з кабіни, дівчина позбавила себе від значних травм. Зазначається, що вона відбулася тільки опіком пальців.

Також Знай.uа писав про те, що в Китаї величезний камінь пробив водієві автобуса легеню і зламав кілька ребер. Відео облетіло інтернет. Як стало відомо, автобус з 14 пасажирами їхав по гірській місцевості в момент події. Травмований водій продовжив рух протягом 10 хвилин, щоб вивезти автобус в безпечне для людей місце.