Як стало відомо, причиною судових розглядів з компанією Samsung став той факт, що новий флагман Galaxy Note 9, загорівся прямо в сумці потерпілої.


Така інформація стала відома від іноземних ЗМІ.


Потерпіла Діана Чанг заявляє, що її смартфон став дуже гарячим, коли вона говорила по ньому, а коли вона поклала його в кишеню сумки, звідти почувся свист і пішов дим. Це сталося тоді, коли жінка перебувала в кабіні ліфта. Дим заповнив кабіну повністю, але пізніше його двері встигли відкритися до того, як дівчина постраждала. Потерпіла вискочила на свободу.


«Вогонь не вдавалося загасити, поки смартфон не накрили тканиною і не опустили в відро, наповнене водою»,- розповідає Діана.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще


З-за спалаху у жінки постраждали пальці рук, але в цілому серйозних травм вона не отримала.


До речі, в компанії Samsung зазначили, що це вперше вони отримали таку інформацію, раніше з новою моделлю такого не відбувалося. На даний момент триває розслідування у справі про спалах техніки.


Раніше стало відомо, що у Рівному загорілася маршрутка. Як повідомляють очевидці, транспортний засіб на ходу почав диміти. Дим ішов і з вихлопної труби, і з вікон, і з мотора. Постраждалих не виявилося завдяки блискавичній реакції водія, який відразу ж зупинив маршрутку і швидкості пасажирів, які швидко залишили транспортний засіб, що почав диміти.


Нагадаємо, раніше Знай.UA повідомляв про те, що Укртелеком відбирає домашні стаціонарні телефони. Уточнюється, що в Дніпропетровській області з-за частої крадіжки телекомунікаційного кабелю довелося створити нову систему фіксованого зв'язку.


Також Знай.UA писав про те, що вчені протягом року займалися перевіркою того факту, що за нами можуть стежити через смартфони. Результати вразили дослідників.