В Україні площа першого магазину найбільшого в світі реалізатора меблів і товарів для дому - шведської компанії IKEA складе близько 6 тис. кв. м.

З'явилася інформація, що в асортименті нового магазину будуть меблі та різні аксесуари.

Про це стало відомо завдяки інформації виконавчого директора IKEA Стефана Вановербеке.

"Магазин розділять на локації, ми називаємо їх room set – це подоба кімнат, де ми показуємо рішення для дому. Також додатково буде концепція рішень для невеликих домогосподарств. Будуть всі компоненти, ми зберемо максимальну кількість продукції, щоб забезпечити повний та найкращий досвід для покупця", – зазначив Стефан Вановербеке.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, набір товарів в українському магазині включатиме продукцію, яку компанія продає по всьому світу. Компанія має намір розвивати торгові точки, які будуть менші за площею, ніж традиційні для IKEA.

"Ідея побудувати один великий торговий центр в одній частині міста вже не працює. Наприклад, жителям Лівого берега столиці, щоб дістатися до магазину на Правому, доведеться витратити 1-2 години, це не так вже доступно виходить. Тому спочатку це буде центр міста, пізніше, можливо, додамо заклад харчування, і далі, ймовірно, будемо розвивати концепцію менших торгових точок в менш доступних місцях в районах", – пояснив Вановербеке.

У той же час, за його словами, компанія не виключає збільшення торгових площ в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міжнародний ритейлер H&M, родом зі Швеції, планує відкриття магазину в ТРЦ SkyMall в Києві на 18 жовтня 2018 року. Це буде вже другий магазин, який з'явився в столиці протягом року.

Така інформація повідомляється на сайті компанії. Генеральний директор компанії Домінік Фантачино стримала свою обіцянку, і в Києві відкривається другий магазин шведського модного ритейлера.

Варто нагадати, що не так давно стало відомо про відкриття в Україні першого магазину популярного шведського бренду IKEA, яке анонсував президент Петро Порошенко. Українці максимально бурхливо реагують в соціальних мережах на цю новину.

Нагадаємо, головну "агрогордість" України продали арабам за копійки.

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, коли IKEA прийде в Україну.

Знай.uа писав, українцям сказали, коли Starbucks прийде до нас.