В результаті вибуху постраждали вхідні ворота і фасад будинку.

У головному управлінні національної поліції Закарпатської області, розповідаючи місцевим ЗМІ про те, що трапилося, повідомили, що близько 4:00 на лінію "102" зателефонували власники будинку у Виноградові, про те, що вони почули у дворі гуркіт. На місце події відразу ж приїхали співробітники правоохоронних органів, яким вдалося дізнатися, що на подвір'я невідомі кинули якийсь вибуховий пристрій, який пошкодив ворота і фасад будівлі.

Яким саме був вибуховий прилад - уточнюють фахівці. Попередньо правоохоронці встановили, що було місце умисного знищення або пошкодження майна шляхом вибуху. За подібні дії можна отримати термін тюремного ув'язнення, який дорівнює від трьох до десяти років.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сама депутат Виноградівської міськради Еліса Сідей вже дала інтерв'ю місцевим виданням з приводу інциденту, де розповіла, що граната була кинута невідомою їй людиною, імовірно чоловіком. Як повідомляє жертва замаху, гранату могли кинути їй за її громадську позицію, за те, що вона пише в Інтернеті, висловлюючись з критичними заявами на адресу місцевих і районних властей.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Донецьку стався вибух. В мережу потрапило відео з місця трагедії. Відзначається, що трагедія сталася вдень біля входу в хлібний магазин в мікрорайоні Текстильник. Вибух був такої сили, що зруйнував магазин, перетворивши його на руїни. З'ясувалося, що істотні опіки отримав продавець торгової точки.

Раніше Знай.UA писав про те, що в центрі Пітера стався вибух. Правоохоронці повідомили про мінімум чотирьох постраждалих. Як з'ясувалося, вибух стався в одній з камер схову в супермаркеті.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що вибухи сталися і під Вінницею. В місті Калинівка сталася масштабна пожежа на складі боєприпасів Міноборони України. Фотографії заграви в небі і полум'я на горизонті облетіли соцмережі.