Така інформація надійшла від миколаївського облздраву на офіційному сайті.

"Незважаючи на всі прикладені зусилля лікарів Миколаївщини, дитина, яку нещодавно залишили у "Вікні життя" Первомайської лікарні і пізніше перевели в обласну дитячу клінічну лікарню, загинуло. Медики зробили все, що було в їхніх силах, щоб врятувати дитину, надали необхідну медичну допомогу в повному обсязі", - відзначають в облвідділі.

Слід нагадати, що в Первомайський пологовий будинок підкинули новонародженого хлопчика. Пізніше у малятка знайшли черепно-мозкову травму, гематоми та подряпини. Як стало відомо згодом, гематоми на тілі немовляти виявилися ускладненнями від інфекційного захворювання.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як захистити свою дитину від інфекції в школі. Найголовніше, що батьки повинні пояснити своїм дітям, - правила гігієни в навчальному закладі. Так, варто відучити школярів від дотиків брудними руками до обличчя, носа, рота, очей і вух, привчити чхати тільки в одноразову серветку і навчити правильно мити руки. До того ж, при перших проявах захворювання, необхідно залишити дитину вдома, викликати лікаря, вислухати його діагноз і повідомити в школу, щоб запобігти зараженню інших дітей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.UA розповідав, що сталося з 13-річним хлопчиком, якого в Києві збив поліцейський автомобіль на Позняках. Зазначається, що у дитини були множинні переломи і черепно-мозкова травма. Дитину оперували протягом всієї ночі. Стан потерпілого стабілізувався.

Крім цього, Знай.UA писав, що у страшній аварії під Вінницею загинула дитина. Відзначається, що в машині було троє дітей і дві жінки. Авто злетіло в кювет. 21-річний водій не впорався з керуванням під час обгону. На момент смерті дитині було лише 2 роки. Вона померла по дорозі до лікарні. Двоє новонароджених, яких везли в машині, госпіталізували з серйозними травмами.