У Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право. Таку інформацію повідомляє в соцмережах керівник мелітопольського Союзу учасників АТО Володимир Мінко.

Чоловік повідомив, що водій маршрутки при всіх пасажирах принижував бійця, називаючи його "бабою, яка відмовляється за себе заплатити".

Чоловік також додав, що його організація вже поговорила з водієм, після чого йому довелося просити вибачення і шукати виправдання своїм діям.

На даний момент активісти займаються тим, що намагаються домогтися штрафу для водія і компенсації моральної шкоди для бійця.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А раніше у Львові відбулося страшне ДТП, учасником якої став колишній боєць АТО і два його сусіда. До речі, останні померли на місці події. Відзначається, що винуватець аварії був п'яний, так як повертався з сусіднього села після святкування церковного свята.

Голова сільської ради повідомляє, що молоді люди були ровесниками, дружили між собою. До того ж з'ясувалося, що молодий чоловік працював у поліції, пізніше пішов служити в АТО, а повернувшись знову пішов у правоохоронні органи.

Наголошується, що батько винуватця інциденту - районний депутат і директор місцевої школи. Після отриманої інформації про ДТП, чоловік зліг з інсультом в лікарню. Мати і сестра водія мікроавтобуса тільки повернулися із заробітків.

Місцеві жителі розповідають, що з-за того, що сім'ї живуть по-сусідству, на вулиці не припиняються крики і скандали, в яких родичі загиблих і винуватця ДТП з'ясовують відносини.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Києві пасажир маршрутки напав з ножем на іншого пасажира після прохання поводитися тихіше. Відзначається, що потерпілий був госпіталізований, а чоловік з ножем виявився п'яним.

Також Знай.Ua писав, що український боєць розповів про реалії війни.

Крім цього, Знай.UA показав кліп, який зняли бійці АТО на тлі зруйнованого Слов'янська.