У Львові водій на пішохідному переході наїхав на коляску з немовлям і зник з місця аварії. Таку інформацію повідомляють в правоохоронних органах Львівської області.

Пригода сталася 27 вересня приблизно о 14:20 на проспекті Червоної Калини біля ринку "Народний", В колясці лежала дівчинка 2017 року народження. З причини того, що сталося, вона отримала травми і була відправлена в клініку. Швидше за все, водій перебував за кермом машини Toyota.

"Поліцейські просять зателефонувати на оперативну лінію 102 всіх, хто зуміє допомогти встановити обставини наїзду автомобіля на коляску з дитиною, а також встановити особу водія-утікача", - наголошується в повідомленні правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше сталося страшне ДТП у Києві. В ньому загинуло відразу двоє пішоходів. Вночі, 23 серпня, на вулиці Братиславській біля АЗС сталося смертельне ДТП через те, що чоловік переходив вулицю в недозволеному місці. Унаслідок отриманих травм чоловік помер відразу ж на місці події.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Практично одночасно з цим страшним інцидент трапився подібний на вулиці Дегтярівській. Водій ВАЗ наїхав на пішохода. Травми виявилися несумісними з життям, потерпілий помер на місці.

Крім цього, стало відомо про ще одну аварію, яка сталася в Рівненській області на трасі між селами Глинне та Познань. Троє неповнолітніх їхали на мотоциклі. За кермом знаходився 16-річний підліток, який не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя, після чого на шаленій швидкості потрапив у дерево. Як зазначають місцеві жителі-очевидці, кров заливала всю дорогу. Уточнюється, що під час аварії померли два хлопчика.

Нагадаємо, раніше сталося ДТП за участю бійця АТО і загиблими.

Також Знай.UA писав про те, що переповнений автобус з українськими туристами перекинувся.

Крім цього, Знай.UA стало відомо про аварію з мажором, який збив відразу три машини. Відео з дознанням потрапило до мережи.