У Львові на тролейбусі №13 за маршрутом "Площа Івана Підкови – вулиця Грінченка" розмістили дивну рекламу центру репродуктивних технологій. Відповідне фото на своїй сторінці у "Фейсбук" виклала Дара Корній.

"Демографічну проблему вирішено. Дякуючи Львівелектротрансу. Містом Львовом курсує ось такий чарівний тролейбус", - йдеться у повідомленні.

І все б нічого, але у мережі до напису "Тут стають батьками" поставилися саркастично.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На сторінці групи "Х***вий Львів" у "Фейсбук" його прокоментували так: "Це якщо зайти через передній прохід".

"Жінкам, напевно, страшно заходити в цей тролейбус", - написав Олег Яницький.

Як раніше передавав портал, Віктор Пєлєвін написав роман, в якому жорстоко висміяв феміністок. За словами скандального письменника, всі феміністки насправді лише хочуть вдало вийти заміж, при цьому не витрачаючи час на процедуру краси. Роман під назвою "Таємні види на гору Фудзі" побачить світ 27 вересня, але він вже встиг викликати скандал серед читачів.

Також портал писав про те, що одеська поліція втрутилася в скандал, який спалахнув через рекламу елітного білизни, в якій знімалися діти.

За словами глави департаменту ювенальної превенції Нацполіції Лариси Зуб, батьки 12-річних дітей, які дали дозвіл на зйомку в білизні, будуть притягнуті до відповідальності. Зуб зазначила, що найближчим часом планується проведення низки експертиз.

"Зараз проводяться експертизи, після яких слідчий зможе прийняти рішення і кваліфікувати необхідну статтю. До відповідальності будуть притягнуті батьки школярок".

Вона переконана, що поява таких знімків в мережі може зіграти як проти дітей, так і проти батьків злий жарт.

Відома українська співачка Ані Лорак відзначилася черговою скандальною витівкою. Так, співачка, опустилася до реклами громадського харчування.

Нагадаємо, дизайнерка перетворила маленьких моделей на повій, мережа кипить від злості.

Як раніше передавав "Знай.ua", скандальний російський письменник випустив роман, який зненавиділи феміністки.

Також портал "Знай.ua" писав, що житель Москви, Гнат Голдман, розповів, як Сбербанк розмістив його номер у рекламі сервісу грошових перекладів і скільки проблем і навіть погроз це йому принесло.