Одеський дизайнер нещодавно представила публіці свою нову колекцію дитячої білизни, розроблену спеціально для місцевого Тижня моди. Але знімки показали – ці роботи більше натякають вже на "дорослість", і навіть відверто порушують права юних моделей.


Скандальна дитяча колекція


На це на своїй сторінці у Facebook звернула увагу журналістка Аліна Сугоняко:

"Знаєте, що це? Це одеський дизайнер з фотографом зробили ось такий проект. Реклама дитячої білизни преміум класу для Одеського тижня моди. І хоча я за легалізацію проституції, але не дитячої ж. 12-річні дівчатка в образах паризьких куртизанок. І навіть якщо це не бордель, а така собі fashion зйомка, як у дорослих моделей. Образи дуже зухвалі, млосні погляди ... Сексуалізація дитини в чистому вигляді. Мені, до речі, здається, що якщо це не видалять найближчим часом, то така новина повинна облетіти всі закордонні ЗМІ. І ви розумієте який це образ створює. В Україні найкрасивіші дівчата, ага", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Українців ця зйомка відверто шокувала. Вони погоджуються із тим, що дизайнер справді дещо "загралася у моду", забувши, що перед нею – діти. Більшість задається питанням: куди дивилися батьки цих дівчат, дозволивши таке?

"Цим дітям потрібен нормальний захист", "так, особливо від їх ненормальних батьків ... вся неадекватність на фото", "Просто жах якийсь! Мрії педофілів. Іншого нічого на розум і не приходить. До дитячої білизни, це не має жодного відношення!", "Є ж батьки, які погодилися на це", "Навіщо їх нафарбували, як повій, яких б'ють?", "Жах…на Заході це – в'язниця", " Я б за таке притягнула до відповідальності з прав дитини !!!", "А я тут критикувала мостик, який діти в танці робили в коротких спідничках і шортиках! Куди дивилися батьки? Не розумію, що може штовхнути маму на таке видовище своєї дитини? Збочення...", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Estet Fashion Week 2017 L'erede / дитяча мода


Нагадаємо, у Дніпрі з вікна третього поверху однієї зі шкіл Індустріального району випав 6-річний хлопчик.
Як повідомляв Знай.ua, знахабніла київська касирша отримала урок на все життя.
Також Знай.ua писав, українка, яка багато років тому виїхала і живе за кордоном, розповіла, як її шокував відпочинок на природі під час відвідин батьківщини.