У Дніпрі у вівторок, 18 вересня, з вікна третього поверху однієї зі шкіл Індустріального району випав 6-річний хлопчик. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Копи, які прибули на місце події з'ясували, що першокласник залишився сам в закритому класі. Виявилося, що вчителька групи продовженого дня не помітила відсутності хлопчика і пішла укладати інших школярів спати в іншій кімнаті, призначеної для денного відпочинку.

Як повідомили в поліції, на щастя, хлопчик залишився живий, хоча висота падіння була досить великою. Зараз дитина перебуває в одній з лікарень міста Дніпра.

Поліція встановлює всі обставини, при яких 6-річна дитина залишився одна в класі і випала з вікна. Також за фактом службової недбалості, що призвела до тяжких наслідків, поліція відкрила кримінальне провадження. Відповідно до ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки, тягне за собою відповідальність терміном від 2-х до 5 років.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві дівчинка випала з вікна через селфі. У Києві з вікна 13 поверху житлового будинку за адресою Алма-Атинська, 39д, випала 15-річна дівчинка. Вона впала на козирок будинку. У свою чергу свідки інциденту розповідають, що дівчинка робила селфі на вікні під'їзду на 13 поверсі. Вони кажуть, що дитина не втрималася на підвіконні і впала вниз.

Наголошується, що від отриманих травм школярка померла миттєво – медики констатували її смерть. На місці НП були присутні екіпаж патрульної поліції, карета «швидкої допомоги», і слідчо-оперативна група. На даний момент всі деталі пригоди встановлює слідство.

Нагадаємо, у Львові дівчина розбилася після падіння з вікна квартири.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сміливий сусід зловив дворічну дівчинку, яка випала з 10 поверху.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві під багатоповерхівкою знайшли труп підлітка.