У соцмережах активно обговорюють скандал навколо конкурсу краси "Міс Україна 2018", де корону отримала киянка, 23-річна Вероніка Дідусенко, а за три дні у неї заповітний атрибут відібрали та дискваліфікували.

Як зясувалося, за правиласи конкурсу, дівчата повинні мати певні критерії, одна з яких не бути заміжньою (ні на момент проведення конкурсу, ні до того), а аткож не мати дітей. про що приховалал від усіх дідусенко.

"Ми толерантні і поважаємо жінок з дітьми, заміжніх та розлучених - усіх!! Бо кожна людина має право на демонстрацію свого таланту, успіхів та цілей. Але для цього існує інший конкурс "Місіс Україна", де заміжні/розлучені/з дітьми можуть брати участь!" - наголосила Кіосе.

Сама Вероніка обсолютно не згодна з рішенням комісії та називає дії жюрі дискримінацією не лише над нею, а й над іншими жінками, такими, як вона.

"Ми будемо гідно боротись не за титул, а за зміну цих "атавізмів", - написав у Facebook бойфренд дискваліфікованої переможниці Геннадій Курочка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вона обманула!"


У соцмережах думки розділились. Одні гаряче підтримали Дідусенко, назвавши дискваліфікацію дискримінацією, інші вважають рішення цілком справедливим.

"Брехуха не повинна представляти державу. Нехай вона кмітлива і вродлива, але брехнею собі заробляти ім'я - поганий спосіб прославитись", - вважає користувач Юрій Проценко.

скрін/соцмережі

"Почитаєш коментарі і диву даєшся. Люди, вам батьки розповідали ще в дитинстві, що обман - це погано? Вона одурила!!! До чого тут те, яка вона хороша і красива? Вам буде подобатись, коли вам будуть брехати ваші діти, ваші друзі? Ви брешете на екзаменах, коли списуєте, коли права отримуєте водійські за гроші? Це все те саме", - обурюється у Facebook Наталя Шуміліна.

"Це правила "Міс світу". В разі недотримання Україна дискваліфікується від участі в ньому. Інша справа, що правила затверджені "Міс світу" 1951 року. А ще інша справа, що вона свідомо брехала, ризикуючи обличчям країни в разі дискваліфікації за обман", - пише користувачка Twitter під ніком Контрабандистка.

"Могли б зробити виняток"
Водночас гаряче проти заборони брати участь в конкурсі мамам виступила співачка Анна Седокова в своєму Instagram.

"Кріпосне право точно скасували? Ми що, зараз раптом сіли в машину часу і дружно опинилися всі в далекому минулому? Зрозуміло, що є умови конкурсу, якщо ти не згода з ними, не бери участь. Зрозуміло, що дівчинка не має рації, що приховала, і я не про конкретний конкурс, мені в цілому цікаво і важливо. В який момент діти стали каменем спотикання на шляху до мрії?", - написала Седокова.

Ой, розсмішили))) Заміжньою так бути не можна, а жити цивільним шлюбом - не рахується((( Раз такі принципові, так і набирали б для участі в конкурсі після огляду в гінеколога", - пише користувачка Facebook Наталя Швець.

Нагадаємо, стало відомо, ким виявилась дискваліфікована красуня Дідусенко.

Як раніше повідомляв Знай.ua, залишена без корони "Міс Україна" рветься на світовий конкурс.

Раніше портал Знай.ua писав, що у мережі показали найгарячіші кадри "Міс Україна 2018".