У переможниці цьогорічного Національного конкурсу краси "Міс Україна 2018" відібрали головний титул. Вероніка Дідусенко залишилась без корони через те, що приховала від комісії свій сімейний стан.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначили представники жюрі, дівчина, підписавши документ, що не була одружена та не має дітей, насправді має сім'ю.

конкурс краси

Вона гадала, що ніхто не дізнається, що була заміжня і в неї є дитина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як зазначив адвокат Масі Найєм, у оргкомітету конкурсу немає доступу до реєстру, щоб перевірити інформацію. Про сімейний стан дізналися журналісти і повідомили організаторам конкурсу. Про це Інформатор дізнався з заяви виконавчого директора конкурсу Вікторії Кіосе.

Вероніка Дідусенко

Тепер жюрі ще раз збереться та вирышить долю конкурсу. Ім'я нової міс оголосять після трансляції конкурсу на телеканалі 1+1 30 вересня.

корона

За словами організаторів, якби Вероніка потрапила на "Міс світу" і про її сімейний стан стало відомо, Україну могли і зовсім виключити з світового конкурсу.

Представники оргкомітету відзначили, що покарання за порушення договору до Вероніці застосовувати не будуть. Крім того, її благодійний проект оргкомітет буде продовжувати підтримувати і далі.

Додамо, що вже за два місяці двох найкрасивіших українок відправлять на міжнародні конкурси краси. Це Miss International в Японії і Miss Earth на Філіппінах. Головний конкурс краси "Міс Світу" відбудеться 6 грудня. Цього року головних красунь зустрічатиме Китай.

Нагадаємо, 20 вересня обрали найкрасивішу дівчину України. За титул боролися 25 учасниць із 15 тисяч.

Дивіться: Як обирали найкрасивішу українку

Як повідомляв портал Знай.ua, головна красуня України витратить призовий фонд у 300 тисяч гривень на підтримку обдарованих дітей.

Також Знай.ua писав про те, що в мережі зявилися гарячі кадри нової "Міс Україна 2018".