20 вересня в Києві відбувся фінал конкурсу "Міс Україна-2018", переможницею стала 23-річна Вероніка Дідусенко. Але днями з'явилася інформація про те, що дівчина може позбутися титулу і корони через "невідповідності вимогам конкурсу". Повідомляють ФАКТИ.

Так стало відомо, що по закінченню конкурсу розгорівся скандал. 23-річна киянка Вероніка Дідусенко виявилася не відповідною вимогам конкурсу. Однак причину такого рішення організатори поки не розголошують.

Як стало відомо українському виданню, офіційну заяву організаційного комітету буде зроблено в понеділок, 24 вересня. Ходять чутки, що причиною стало прихований сімейний стан Вероніки.

Відомо, що ім'я переможниці конкурсу буде названо 30 вересня під час трансляції фіналу "Міс Україна-2018" на "1+1" одразу після "Танців з зірками".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що за перемогу дівчина вже отримала 300 тисяч гривень призових.

Вероніка повинна була представити Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс світу", який пройде восени в Китаї.

Як повідомляли ЗМІ, в цьому році організатори національного конкурсу краси вирішили не вручати титули "віце-міс". Зате корони переможниць отримали ще дві дівчини — Богдана Тарасик з Дніпропетровської області та Анастасія Кривохижа з Київської області.

Обидва вручили сертифікати на 150 тисяч гривень. Не виключено, що одна з цих дівчат тепер одягне корону головної красуні країни замість Вероніки.

Варто відзначити на одному з харківських форумів з'явилася інформація, що Дідусенко нібито вже була заміжня.

Крім того, кажуть, що у неї є 4-річний син. В мережу виклали фото Вероніки з, нібито, її дитиною.

Нагадаємо, 20 вересня обрали найкрасивішу дівчину України. За титул боролися 25 учасниць. Міс Україна отримала заповітну корону і путівку на світовий конкурс краси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко хоче витратити призові 300 тисяч на підтримку математично обдарованих дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, українські зірки завжди намагаються виглядати непервершено, проте іноді з "красою" можна і переборщити. Це нагядно демонструють найпопулярніші нині представниці шоу-бізу.