У Києві 20 вересня обрали найкрасивішу дівчину України. За титул боролися 25 учасниць. Міс Україна отримала заповітну корону і путівку на світовий конкурс краси.

Титул "Міс Україна 2018" отримала дівчина з Київської області Вероніка Дідусенко. Саме вона представить нашу країну на конкурсі краси - "Міс Світу", який 6 грудня пройде в Китаї на острові Хайнань.

23-річна Вероніка закінчила університет імені Шевченка за фахом математика. Та незважаючи на таку серйозну професію, дівчина реалізувала себе, як модель.
При зовнішніх даних 86-60-90 і зрості 177 см, Вероніка дефілює на подіумах в Парижі та Мілані, працюючи з брендами Maison Margela і Escada. А також бере участь в показах і українських дизайнерів.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Судячи з її фотографій в соціальних мережах, любить подорожувати і займається боксом.

Однак Вероніка публікувала в різний час на своїй сторінці в Instagram й інші фото, на яких постала у досить еротичних образах - в купальниках і білизні, а на деяких знімках і без неї. На фото дівчина позує без бюстгальтера, прикривши груди, а на інших - в самих лише трусиках і куртці.

Пропонуємо вам переглянути гарячі кадри від Міс Україна 2018:

Нагадаємо, Вероніка Дідусенко розповіла, що на перемогу зовсім не розраховувала

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська випадково відібрала корону у переможниці конкурсу "Міс Україна 2018"

Також "Знай.ua" писав, що корона "Міс Україна Всесвіт 2018" дісталася 23-річній одеситці Карині Жосан.