Напередодні житель Москви, Гнат Голдман, розповів, як Сбербанк розмістив його номер у рекламі сервісу грошових перекладів і скільки проблем і навіть погроз це йому принесло. Про це він повідомив у Facebook.

Після того, як популярний в Росії "Сбербанк" розмістив в рекламі сервісу грошових переказів з банком "Тінькофф", його життя перетворилося в справжній серіал. Гнат стверджує, що незнайомі люди почали надсилати йому гроші.

Хлопцеві довелося додатково закривати можливість переказу грошей з карта Ощадбанку, а до того, як дизайнер це зробив, йому вже встигли перерахувати близько 5 тисяч рублів.

Однак на цьому переслідування незнайомців не закінчилося. Зараз він отримує дзвінки з претензіями і погрозами від відправили гроші.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Хлопець досить серйозно має намір відстоювати свої права в суді. Справа в тому, що він нетривало співпрацював з тим банком, однак ніколи не надавав їм дозволу на розміщення свого номера в рекламі.

Дизайнер також звертає увагу на те, що в минулому співробітничав з Ощадбанком протягом півроку. Проте, запевняє Голдман в коментарях до посту, до створення рекламного макету з його номером телефону він ніякого відношення не має.

Раніше стало відомо, що інша відома система переказу грошей PayPal запускається в Україні. Поки переклади діють лише з території США.

Компанія PayPal включила можливість транскордонних переказів для України через свою дочку Xoom.

Зараз вже відомо, що Xoom це спеціальна система, яка виконує функції переказу грошових коштів, яку, власне, PayPal купив в листопаді 2015 р.

Відомо, що раніше Xoom дозволяв пересилати кошти в 44 країни, Україна в цьому списку не було. Починаючи з сьогоднішнього дня, Xoom дозволяє пересилати гроші з США в 130 країн світу, список яких входить Україна.

Нагадаємо, заробітчани, радійте: PayPal запускається в Україні.

Як повідомляв "Знай. ua", найбільший український банк заблокує всі карти.

"Знай. ua" писав, що експерти розповіли, яким буде курс долара цієї осені.