У залізничній станції Миронівка Київської області швидкісний потяг на смерть збив жінку на мопеді.

Про це в Facebook повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Київській області.

Зокрема, наразі вже відомо, що прямо на пішохідному переході швидкісний поїзд збив жінку, яка перетинала перехід на мопеді.

"На спецлінію 102 звернулася чергова залізничної станції "Миронівка", яка повідомила, що на переході в районі залізничної станції швидкісний поїзд переїхав жінку, яка їхала на мопеді", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наразі вже відомо, що 61-річна жінка на мопеді рухалась на заборонений сигнал світлофору. У свою чергу машиніст поїзда "Київ-Запоріжжя" намагався уникнути зіткнення та подавав звукові сигнали, на які жінка жодним чином не реагувала.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного) Кримінального кодексу України.

Разом з тим варто відзначити, що автомобіль патрульних "протаранив" Мерседес" в Харкові. Чоловік їхав за дитиною, коли у нього в'їхала машина копів, коментує подію учасник ДТП.

За показаннями копи порушили правила. Водій-патрульний з забоями, зате у власника " Мерседеса-підозра на струс мозку.

Повідомляється, що чоловік скаржився на те, що всі 5 екіпажів, які приїхали на ДТП, займалися тільки своїми працівниками, а до нього підійшли тільки через 10 хвилин.

Крім того варто відзначити, що раніше на Харківщині пасажирський поїзд на смерть збив пенсіонера.

Чоловік переходив через колії у невстановленому місці. Поліцейські встановили особу загиблого. Пасажирський поїзд сполученням Костянтинівка – Київ збив чоловіка, який переходив колії на залізничній станції Кегичівка.

Інцидент стався напередодні в п'ятницю. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

"Поліцейські оглянули місце події і встановили особу загиблого. Ним виявився 77-річний місцевий житель. За попередніми даними, чоловік переходив через колії у невстановленому місці", – йдеться в повідомленні.

Інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень місцевого відділення поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, у Києві потяг відрізав ноги 19-річній дівчині.

Як повідомляв "Знай.ua", потяг розчавив українську телеведучу.

Також "Знай.ua" писав, що пенсіонери загинули під поїздом.

У Польщі поїзд на шаленій швидкості збив авто, водій якого проігнорував заборону проїзду