41-річний Роберто Алвес, 30-річний бразилець Гледсон Баррос, а також їх 17-річний співучасник Самио Бесса заманювали потенційних жертв у порожній сільський будинок, нібито закликаючи на вечірку. Потім вони мучили людей, вбивали, розчленовували для проведення сатаністських ритуалів, повідомляє Mirror.

Обряди сатаністів

Детектив Маркос Ліра стверджує, що перед смертю всіх жертв катували. Після тортур зловмисники випивали жертв і розчленовували тіла. Серед убитих була жінка по імені Бессы. На її тілі була вирізана пентаграма.

"Їх різали ножами, припікали шкіру сигаретами, били і вбивали двома пострілами в голову".

Однією з жертв опинився підліток, якому відрубали голову. Череп убитого використовували для того, щоб відтворити імпровізований вівтар, в якому розташовувалися статуетки у вигляді Сатани, і книги з чорної магії, а також атрибути, необхідні для подібних ритуалів. Після обрядів останки жертв ховали в невеликих могилах у дворі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вбивці сказали, що займалися цими ритуалами, щоб викликати диявола. Вони були переконані, що жертви у вигляді людей допоможуть зробити їх життя кращим, так як вони почувалися нещасними.

Злочинці говорили, що після цих процедур вони змогли б виграти мільйони у великій бразильської лотереї, а також отримати владу над людьми, включаючи можливість закохати в себе будь-яку дівчину.

Після затримання один з сатаністів Самио Бесса, покінчив із собою. Інші учасники групи заявили, що якби не арешт, вони продовжили б займатися обрядами. Злочинців звинувачують у вбивствах, приховування трупів, розбещенні неповнолітніх, а також незаконному зберіганні зброї. Незабаром їх справи передадуть до суду.

Раніше в мережі з'явилася інформація про підліткової грі, яка закінчується летальним результатом.

Видання Знай.uа розповідало про графинье, яка стала втіленням диявола.

Також портал Знай.uа попередив українців про небезпечної секти, яка набирає популярність в країні.