Підозрілий пакет, залишений невідомими в харківській підземці, став причиною паніки та евакуації людей.

У п'ятницю, 12 жовтня, близько 16:40 на станції метро "Університет" знайшли підозрілий пакет. Для безпеки людей вирішили евакуювати. На станції наразі працюють вибухотехніки, електрички поки що не зупинятимуться на цій станції.

Про цей інцидент повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко на своїй сторінці в Facebook.

"З метою безпеки, людей зі станції виводимо. Потяги поки що будуть слідувати без зупинки на цій станції. Викликали вибухотехніків, чекаємо, коли перевірять знахідку", - написав Сидоренко.

Telegram-канал "ХК" повідомив, що в пакеті виявили кобуру від пістолета, і "щось залізне" під кобурою.

"16.40 закрита станція метро Університет, незрозумілий пакет, всередині кобура від пістолета, і щось залізне під кобурою", - повідомив канал.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у вівторок, 9 жовтня, в Києві невідомий повідомив про замінування станцій метрополітену "Житомирська".

Дзвінок від невідомого надійшов до правоохоронців близько 14:00. Правоохоронці відразу ж виїхали до зазначеної станції метро та розпочали обстеження всіх наявних приміщень.

Станцію закрили на вхід та вихід. Крім того на місці досі чергували екстренні служби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лисичанську терміново евакуюють школу №27 після потужного вибуху.

Також "Знай.ua" писав, у Києві біля станції метро "Лісова" кілька чоловіків кавказької національності жорстко побили двох людей.