У Запоріжжі 14 жовтня скандальний глава організації “Полк Перемоги” Андрій Іванов намагався провести проросійську акцію

Пол Перемоги

Так, люди зібралися в центрі міста біля Алеї Слави, щоб вшанувати пам'ять загиблих за визволення Запоріжжя у другій Світовій війні.
Прикриваючись цим днем, мета акції була зовсім іншою. Не обійшлося без політичних провокацій. Крім Іванова на акції був присутній і лідер запорізьких комуністів Олексій Бабурін, зібралися і гості з інших областей.

Іванов


У своїх виступах лідери руху говорили більше не про те, що ми повинні пам'ятати про полеглих героїв, а про владу і політичних режимах. Одна з виступаючих з Києва заявила, що в наступному році все зміниться. Підтекстом була зміна влади на проросійську. Учасники мітингу різко висловлювалися в бік влади і вживали принизливі висловлювання. З їх слів було зрозуміло, навіщо ж все-таки вони сьогодні тут зібралися.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Захід проходив під наглядом правоохоронців, оскільки в Запоріжжі такі акції не раз закінчувалися бійками.
Цікаво, незадовго до зборів на Алеї Слави в одному з ресторанів Запоріжжя, який розташований поблизу місця зустрічі, стався конфлікт між Івановим і активістами.

На скандального проросійського керівника “Полку Перемоги” і його соратників вилили синтетичний барвник. На місце події викликали поліцію.

Нагадаємо, раніше в Києві націоналісти намагалися знести пам'ятник кривавому генералу: трансляція. Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович заявив, що пам'ятник радянському воєначальнику Ватутіну в центрі Києва, який знаходиться безпосередньо на могилі, згідно з законодавством, має там залишатися, оскільки проходить по категорії "надгробні пам'ятники".


Як повідомляв портал "Знай.uа" Семен Семенченко: досьє і компромат на "командира" батальйону Донбас.


"Знай.uа" писав, Анатолій Гриценко: чому йому довіряє так багато українців.