У понеділок ввечері, 15 жовтня, у Києві неподалік від станції метрополітену "Харківська" дві великі компанії чоловіків зчепилися між собою.

Як повідомляє портал Рoliteka, очевидці розповіли, що бійка сталася між групою товаришів східної і слов'янської зовнішності. Все почалося через дорогу від торгово-розважального центру "New way", а побоїще почалося між відвідувачами лотереї "Космолот".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Що саме не поділили, залишається загадкою. В одному свідки упевнені точно: компанії з'ясовували стосунки не тільки за допомогою кулаків, але і ножів, а у кількох людей навіть знайшлися пістолети. Пізніше правоохоронці знайшли на асфальті невикористані патрони від травматичного пістолета.

Хтось із учасників примудрився розбити лобое скло автомобіля, якому не пощастило опинитися поруч. Вікно розбили стовпчиком для паркування. Після бійні на дорозі залишилася кривава доріжка, що вела прямо до гральної зали.

В поліцію про подію повідомив анонім. Коли патрульні приїхали на місце виклику, нікого з учасників вже не було. На місці працювала слідчо-оперативна група, більш-менш виразну інформацію копам вдалося отримати від власника пошкодженого авто.

Нагадаємо, що ізраїльські фанати влаштували бійку на баскетбольному матчі між командами Шарлеруа і Хапоелем з Тель-Авіва.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" на проекті "Заміж за Бузову" один з учасників, Валентин Коробков, влаштував бійку з трьома суперниками. Причиною цього став компромат на чоловіка, який надали Бузовій троє інших учасників.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві на Борщагівці невідомий стріляв з житлового будинку. Така інформація з'явилася в соціальних мережах. У повідомленні сказано, що на місце події по вулиці Симеренко приїхали працівники одразу кількох служб.