У Челябінській області санітари знущалися над паціентом, а все, що відбувалося знімали на відео

Про це повідомляє 74.ru.

У лікарні підтвердили факт, що люди, які виявилися справжніми садистами, дійсно у них працюють. Усі записи, які просочилися в мережу, не фейк. Тепер їх чекає відповідальність за скоєне.


Цікаво, що вперше відео потрапило в мережу після знайомства одного з санітарів з дівчиною в онлайн-грі. Після кількох днів спілкування співробітник психлікарні в Магнітогорську почав висилати страхітливі відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Дівчина висловила свою думку з приводу всього, що відбувається і закликала не допускати подібного. На це хлопець відреагував видаленням листування і відео. Пролити світло на цю історію вдалося дівчині тільки тому, що вона встигла зробити скріни записів.


Потім дівчина звернулася до ЗМІ, щоб розповісти страшну історію того, як поводяться з психічно хворими людьми. Спочатку з пацієнта кидали тапочки, потім почали штовхати пенсіонера під зад. Крім матеріалів в якості доказів дівчині вдалося ще й описати самих героя. Знімав відео Андрій Биковський, в кадрі - його колега Рушан Абдрахманов та ще один невідомий чоловік.


За інформацією головного лікаря, садисти на відео дійсно там працюють. Він також зазначив, що відео було зроблено ще в червні. Була створена спеціальна комісія, щоб розібратися в цьому інциденті.


Відео побачили і в місцевому Моз. Там заявили про серйозні порушення прав пацієнта. Лікарні чекає перевірка і вживуть заходів до учасників конфлікту. Поки невідомо, яке саме покарання чекає санітарів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Стоянов в лікарні, складна операція вирішить все.


Як повідомляв портал "Знай.uа" саме масове отруєння людей сколихнуло країну.


"Знай.uа" писав, онкологія грудей: виявлено несподіваний фактор ризику. Грудне вигодовування збільшує ймовірність виникнення раку молочної залози на 3 %. Однак такий ризик є тимчасовим, а вчені вважають, що грудне вигодовування навпаки робить профілактичний ефект.