У мережі з'явилися останні фото зірки ''Дизель Шоу'' Марини Поплавської, яка 20 жовтня загинула в ДТП на Київщині. Знімки біли зроблені за день до трагедії у п'ятницю, 19 жовтня.

Як відомо, 20 жовтня вранці на Київщині автобус із акторами "Дизель Шоу" зіткнувся з фургоном. Внаслідок ДТП загинула акторка Марина Поплавська.

Також відомо, що в результаті ДПТ постраждали і двоє інших акторів - Яна Глущенко та Єгор Крутоголов. Вони були доставлені до лікарні.

У п'ятницю, 19 жовтня, у Львові відбувся останній концерт "Дизель Шоу" за участю Марини Поплавської. Розпочався концерт о 20:00 у приміщенні цирку. Шоу зняли на фото і на цих знімках Поплавська має, як завжди, позитивний, усміхнений вигляд. Вона танцювала та виконувала ролі у сценках з іншими колегами з "Дизель Шоу", ніщо не віщувало біди.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

До слова, з 25 по 29 жовтня актори "Дизель Шоу" повинні були дати 5 концертів у Німеччині, а з 5 листопада у них був запланований місячний тур Україною.

Нагадаємо, що зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію. Актор на власній сторінці у соціальній мережі відреагував на сумну звістку про смерть своєї колеги Марини Поплавської.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", артистка популярного українського "Дизель шоу" Марина Поплавська, яка в суботу, 20 жовтня загинула в ДТП була неймовірно доброю і чутливою людиною. Такі висновки можна зробити за її сторінкою в Facebook.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у мережі опублікований ще один відеозапис з місця смертельної аварії під Києвом, в якій загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Відповідне відео у Facebook опублікував журналіст Владислав Антонов.