У мережі опублікований ще один відеозапис з місця смертельної аварії під Києвом, в якій загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська.

Відповідне відео у Facebook опублікував журналіст Владислав Антонов.

Крім того варто відзначити, що на офіційній сторінці "Дизель шоу" у Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яке сталося вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.

Також у повідомлені говориться, що іншим учасникам дорожньо-транспортної пригоди нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Марина Поплавська сьогодні загинула в результаті ДТП по дорозі зі Львова до Києва. Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Інші актори доставлені в Київ, їх здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Також варто додати, що 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Що відомо про Марини Поплавської

Маріанна Поплавська, що стала відома під ім'ям Марина, народилася в 1972 році в місті Новоград (Житомирська область). З раннього віку мріяла стати вчителькою і працювати з дітьми.

Марина Поплавская сегодня погибла в результатет ДТП по дороге из Львова в Киев. Яна Глущенко и Егор Крутоголов...

Geplaatst door Дизель Студио op Zaterdag 20 oktober 2018

Після школи вступила до Житомирський Державний університет, після якого і пішла працювати в школу №33 Житомира вчителем російської мови і літератури, де й пропрацювала 23 роки, називаючи цей стаж найголовнішим у своєму житті. Лише в 2017 році, вже будучи зіркою ТБ, вона оголосила, що через великий графік виступів і зйомок вона припинила свою роботу викладачем.

Великий внесок Марина Поплавська внесла в розвиток українського руху КВН - як частина команди "Дівчата з Житомира". Домогтися в прем'єр-лізі особливих результатів не вдалося, зате на музичних фестивалях відзначилася – всі запам'ятали незвичайний голос, самоіронію і харизму Поплавської.

Нагадаємо, у мережі з'явились кадри з місця ДТП з учасниками "Дизель шоу".

Як повідомляв "Знай.ua", зірка відомого українського шоу загинула в ДТП.

Також "Знай.ua", Винник показав приклад Лободі, Лорак та Барських.

Актриса Дизель Шоу Марина Поплавська загинула в ДТП