20 жовтня у моторошному ДТП під Києвом загинула відома акторка українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Аварія трапилася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти".

У свою чергу правоохоронці відзначають, що імовірним винуватцем трагедії став водій автобусу "Неоплан", який не впорався з керуванням.

Варто відзначити, що інших акторів студії було терміново госпіталізовано з різними травмами.

Разом з тим варто відзначити, що 18 жовтня 2017 року в Харкові на вул. Сумській позашляховик влетів у натовп. Попередньо повідомлялося, що загинули п'ятеро, ще шість осіб отримали травми. Пізніше число загиблих збільшилося до шести осіб.

На місці загинули п'ять осіб – 46-річна Алла Сокол та її 19-річна донька Анастасія, 27-річний Олександр Євтєєв, 28-річна Ніна Кобисева і 46-річна Наталія Умаева. Ще шістьох постраждалих відправили до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

За фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, яка передбачає до 10 років позбавлення волі.

На перших порах звинувачення висували тільки студентці ХНУ імені Каразіна, прийомній дочці харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група – Тайфун", генерального директора "Укренергочермет" і зведеній сестрі екс-співробітника прокуратури Черкаської області Дмитра Зайцева 20-річної Олени Зайцевої. За даними Нацполіції, за два роки з моменту отримання прав, за Зайцевій вже значилися кілька порушень ПДР, які, втім, стосувалися паркування в недозволених місцях. Через три дні після ДТП Зайцеву взяли під варту і позбавили прав.

Другий обвинувачений, Геннадій Дронов, спершу проходив у справі як свідок. За його словами, Lexus Зайцевої взявся нізвідки, а він сам рухався на зелений сигнал світлофора.

Однак незабаром статус Дронова в процесі слідства змінився і його також відправили під арешт. У МВС, як і в поліції після події пообіцяли не спускати справу на гальмах і довести його до реального терміну Зайцевої.

Але, судячи з усього, ніякі обіцянки і "високий" контроль зовсім не гарантія того, що справа дійсно доведуть до логічного винесення реального вироку.

Нагадаємо, дивом уціліла в ДТП з Зайцевою виклала розпачливий пост, українці не можуть стримати сліз.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям пояснили, як Зайцевій удасться уникнути покарання.

Також "Знай.ua" писав, що експерт визначив швидкість Lexus Зайцевої за п'ять хвилин.

ДТП із багатьма невідомими. Чому затягується процес над Оленою Зайцевою