У Київському районному суді Харкова ризикує зірватися чергове засідання у справі ДТП на Сумській. Під час засідання виявилося, що власниця Lexus, підозрювана Олена Зайцева фізично не може зайти в приміщення.


Під конвоєм її привезли під суд, але раптово стало зле. Віктор Поправс, відкривши слухання, зазначив: "у Зайцевої ноги не йдуть".


В свою чергу адвокат попросив перенести засідання, з огляду на те, що в СІЗО у неї нібито ще були два подібні напади. Там її відвідувала бригада лікарів, але довідки про встановлений діагноз юрист не надали.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Правозахисники апелюють до того, що не можуть продовжувати розгляд без належного огляду. Крім того, за день до річниці трагедії, на засідання суду прийшли батьки Оксани і Діани Берченко. Вони впевнені, що Зайцева намагається затягнути процес.

"Це просто клоунада. На минулому засіданні адвокат Зайцевої зачитала список її захворювань. А як при такій кількості довідок її могли допустити до отримання водійських прав?" - дивується Ігор Берченко.


Адвокат потерпілої сторони Лариса Матвєєва висловила протест проти перенесення засідання і зажадала, щоб в зал суду викликали "швидку" для отримання оперативної інформації про стан обвинуваченої Зайцевої. Суддя оголосив перерву до приїзду "швидкої" допомоги.


Дивіться: учасниця Харківської ДТП Зайцева зробила несподівану заяву у суді


Нагадаємо, Зайцева та Дронов вимагають проведення повторної експертизи.
Як повідомляв Знай.ua, медики оприлюднили висновки у справі ДТП у Харкові.
Також Знай.ua писав, адвокати Зайцевої заявили про погіршення стану здоров'я підзахисної.