Кілька днів тому під час чергового слухання у справі кривавої ДТП у Харкові. В ході засідання адвокати підозрюваних Олени Зайцевої та Геннадія Дронова виступили із клопотанням про проведення додаткових експертиз, посилаючись на "неповноту" попередніх. З цієї причини багато хто вважає, що так затягується час слідства з метою виправдати підзахисних.


ДТП у Харкові: Зайцева та Дронов вийдуть на свободу?

Суд над Зайцевою
Суд над Зайцевою


В Київському районному суді Харкова 9 жовтня правозахисники просили повторно вивчити обставини ДТП і провести низку експертиз, повідомляє Politeka.

Суд над Зайцевою
Суд над Зайцевою

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Сам Дронов заявив, що у справі, на його думку, багато прогалин і суперечностей – приміром, експерти досі не встановили швидкість автомобіля Lexus, а ось адвокати Зайцевої ще раз нагадали про незадовільний стан здоров’я дівчини і також попросили повторно вивчити обставини аварії. Згодом підозрювану забрала швидка із зали суду, їй стало зле.

Суд над Зайцевою
Суд над Зайцевою


За словами представника прокуратури Харківської області Віти Дубовик, на даний час суд не встиг розглянути згадане клопотання. Тому стороні обвинувачення довелося попросити додатковий час для ознайомлення із фактами і сформулювати власну позицію.

Навіть правоохоронці натякають: експертизи протягом одного дня не робляться, тому прохання адвокатів можуть бути черговою лазівкою для їх підзахисних.

Суд над Зайцевою
Суд над Зайцевою


Родичі жертв ДТП не пропускають жодного засідання, хоча морально це стає з кожним разом все важче, вони впевнені – справу затягують, аби Зайцева могла уникнути покарання.

"Кожен раз все гірше і гірше. Людмила Василівна (мама і бабуся загиблих Алли і Анастасії Сокіл. – ред.) Ще два місяці тому спілкувалася з журналістами, а зараз агресивно дуже налаштована. Їй дуже важко слухати…".


Дивіться: Подруга Зайцевої та інші потерпілі дали свідчення в суді


Нагадаємо, Дронов вперше розповів, що думає про суд на Зайцеву.
Як повідомляв Знай.ua, адвокати Дронова та Зайцевої вимагають проведення додаткових експертиз.
Також Знай.ua писав, Зайцеву терміново госпіталізували просто із зали суду.