Під час останнього судового засідання у справі Зайцевої у Харкові підозрювану було шпиталізовано прямо із зали суду через "погане самопочуття".

Олена Зайцева
Олена Зайцева

Про це пише Рoliteka.

Звістка про те, що під час слухання справи у вівторок, 9 жовтня, Зайцеву прямо із залу суду забрала машина швидкої допомоги, сколихнула соціальні мережі.

Користувачі запідозрили, що Зайцева хоче повторити улюблену схему українських чиновників і прикидається хворою, щоб уникнути покарання.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зайцева
Зайцева

"Цей цирковий номер показує кожне у ** ище в суді", "Черговий відпрацьований сценарій. Скоро будуть проситися на лікування за кордон", "Брехня, зроблять хворобу серця і дадуть умовно, як невиліковно хворій", "Косить су * ара", "Тварина, вбила стільки людей, а зараз їй бачите-ли погано", - пишуть в мережі.

"Наркота закінчилася", "Там по-любому в камері холодильник (запакований), мікрохвильова піч, плазма ... Плюс особистий косметолог, візажист, масажист ...", "Сидить то в тюрмі, але намальовані брови і не схудла, не засохла. Значить і там їй непогано живеться. А 6 життів забрала і як вона може далі жити ??", - обурюються українці.

Нагадаємо, 9 жовтня, у Київському суді Харкова проходило чергове слухання справи про резонансне ДТП на вулиці Сумській, в якій під колесами "Лексуса" загинули шестеро людей.

Під час слухання справи обвинуваченій Олені Зайцевій стало погано.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Про це повідомляє Рoliteka. Зазначається, що суддя Віктор Попрас оголосив перерву в засіданні. До будівлі суду приїхала машина швидкої допомоги.

Адвокат Зайцевої Юлія Козир ситуацію ніяк не прокоментувала. Вона разом з підзахисною знаходиться в приміщенні Київського районного суду Харкова, де Зайцеву оглядають лікарі.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Наступне засідання відбудеться у вівторок, 16 жовтня.


Як писав раніше Знай.ua, адвокати, котрі займаються справою про ДТП на Сумській у Харкові, подали клопотання до Київського районного суду міста стосовно проведення повторних експертиз підзахисної Олени Зайцевої.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП


Також Знай.ua писав про те, що у Харкові відбулось чергове судове засідання у справі про криваву ДТП на вулиці Сумській з шістьма жертвами.