Жителів української столиці шокувала чергова аварія. На бульварі Ромена Роллана сталася страшна ДТП за участю двох легковиків - Mercedes A-class та Opel Vectra. Водія Opel забрала швидка.

Так, Mercedes їхав по вулиці Тулузи, у салоні перебувала сім'я з двома маленькими дітьми. Водій Opel їхав по Роллана і спробував проїхати на заборонений сигнал світлофора, проте невдало. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

В результаті аварії водій Opel отримав травму голови, його госпіталізувала карета швидкої допомоги, яка одразу прибула на місце події. Водій Mercedes та його родина не постраждали, так як були пристебнуті ременями безпеки. Обидві машини сильно пошкоджені.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На місці аварії працює патрульна поліція і оперативно-слідча служба. Детальні подробиці аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю вночі, 7 жовтня, під Києвом сталася страшна ДТП: на мотоциклі розбився відомий український політолог Дмитро Косенко. Про це на своїй сторінці повідомляє його друг, політичний експерт Кирило Молчанов.

Він розповів, що мотоцикліст їхав у бік Києва на дуже великій швидкості. Ділянка, на якій Косенко намагався повернути, була погано освітлена і тому він не помітив відбійник: не зменшуючи швидкості, водій влетів в огорожу. Від удару такої сили смерть настала миттєво, тіло сильно понівечене, а мотоцикл відкинуло на 200 метрів від нього.

Варто нагадати, що машина Ані Лорак розбилася. Трагедія сталася в Росії, повідомляють закордонні ЗМІ з посиланням на правоохоронців. Стало відомо, що в результаті зіткнення з вантажівкою "КамАЗ", ймовірно з команди української співачки Ані Лорак, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

Аварія сталася ще в п'ятницю, 5 жовтня, проте подробиці трагедії з'явилися через деякий час. 31-річний водій за кермом автомобіля Toyota з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху.

Нагадаємо, лоб в лоб: легковик на швидкості влетів в автобус, є жертви.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом мотоцикліст розбився об відбійник.

Знай.uа писав, божевільний розправився з натовпом у найкращих традиціях бойовиків.