Нова скандальна витівка Олени Зайцевої, фігурантки справи у торішній смертельній ДТП, буквально поставила на вуха всю Україну.

Зайцева поставила під загрозу зриву чергове судове засідання, заявивши, що не може вийти в зал через хворі ноги.

Шоковані родичі жертв упевнені, що все це робиться для затягування справи і, як наслідок, виправдувального вироку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це просто клоунада. На минулому засіданні адвокат Зайцевої зачитала список її захворювань. А як при такій кількості довідок її могли допустити до отримання водійських прав?", – заявив розлючений Ігор Берченко, батько загиблої в ДТП Діани Берченко і постраждалої Оксани Євтєєвої.

Користувачі соціальних мереж солідарні з думкою родичів жертв.

"Напади чого? Не треба було від’їдатися в СІЗО таку п’яту точку, щоб ноги стали відмовляти. Як викручуються адвокати … На обличчя 6 убитих! Актриса, білн. А вони відпрацьовують не малі гроші", "Ну, добро, якщо – “ноги не можуть ходити” – нехай пробує на руках в суд ходити … Їй же, потрібно, як-то, перед родичами убитих нею – з’являтися… . Як же вона могла на Лексусі їхати, в той фатальний день, коли у неї – “ноги хворі” … Де логіка?", “Тепер точно не посадять”, «На суд по манікюрчік, бровки будиночок. А ноги раптом раз і відмовили. Як же вони на газ тиснули", – обурюються користувачі.

Нагадаємо, у Київському районному суді Харкова ризикує зірватися чергове засідання у справі ДТП на Сумській. Під час засідання виявилося, що власниця Lexus, підозрювана Олена Зайцева фізично не може зайти в приміщення.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП


Як писав раніше Знай.ua, журналісти спільно із громадськістю підбили підсумки у справі харківської мажорки Олени Зайцевої, з вини якої рік тому, 18 жовтня 2017 року, загинуло шестеро людей.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП


Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про "важку хворобу" мажорки Олени Зайцевої, підозрюваної в смертельній ДТП. Громадськість була вражена такою новиною.