Вранці 11 жовтня у Запоріжжі сталась масштабна аварія, яка повністю паралізувала рух на одній з частин міста.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, наразі вже відомо, що на перехресті вулиць Яценка та Перемоги вантажівка "ДАФ" та маршрутне таксі №14 не поділили дорогу та зіткнулись.

За попередніми данними винним у аварії став водій вантажівки, який грубо порушив правила дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що зовсім нещодавно стало відомо, про важку хворобу мажорки Олени Зайцевої, підозрюваної в смертельній ДТП. Громадськість була вражена такою новиною.

Більшість українців вважає це лише хитрощі, для того щоб уникнути правосуддя.

Як відомо, карета швидкої допомоги доставила дівчину в лікарню. Сталося це просто під час крайнього судового засідання.

У той час, як родичі жертв вже ледве витримують нові судові засідання і дуже переживають через затягування справи, сторона захисту, схоже, вигадує нові хитрощі в цьому напрямку.

Українці висловили своє крайнє обурення таким ходом подій:

"Ох, невдача, яка! Коли, по центру Харкова, на Лексусі, мчала з шаленою швидкістю, після посиденьок в ресторані, була - здоровіше всіх здорових, а, тут стала -" невиліковно хвора "... Дивні діла, твої, ...", "Звичайно хвора, кому ж хочеться на зоні паритися !!! ця ВБИВЦЯ на все готова лише уникнути заслуженого покарання !!!!!", "Ресторани, нічні клуби, алкоголь, гонки на авто-здорова, відповідати за людські життя, поламані людські долі- невиліковно хвора. Сценарій, перевірений нашими можновладцями і часом. Красава! Просто слів немає. Ну нехай у в'язниці підліковують".

Варто відзначити, що постраждалі все ще не можуть відійти від аварії, яка сталася майже рік тому.

Психологічна реабілітація дається особливо важко.

"Так чи інакше час проходить, і моя підзахисна, Оксана Нестеренко в міру можливості відновлюється. Звичайно, їй складно жити після перенесеного. Я думаю, знадобиться не один рік, щоб вона могла повністю відновитися. Незважаючи на це, Оксана безпосередньо через мене бере активну участь в процесі. Вона жадає справедливості, в тому числі тієї, яка буде виражена і, ми сподіваємося, буде виражена у виплаті компенсацій", - заявив адвокат потерпілої Оксани Нестеренко Олександр Дріжанов.

Нагадаємо, Зайцева за крок від свободи, прокуратура і рідні б'ють на сполох.

Як повідомляв "Знай.ua", Зайцева зібралася вислизнути за улюбленою схемою політиків, українці лютують.

Також "Знай.ua" писав, що Зайцева та Дронов раптово пішли в атаку.

Лікар-нарколог, яка оглядала Олену Зайцеву одразу після аварії, зникла