ПДР – не для всіх писані. У цьому українців не раз переконували різноманітні мажори та "слуги народу". Черговий раз довести це вирішив і президент.

Глава української держави Петро Порошенко під час робочої поїздки по Одещині кілька разів порушив правила дорожнього руху. Президент перебував за кермом мікроавтобуса.

У районному центрі Болград Петро Олексійович запросив у своє авто прем'єр-міністра Болгарії Бойко Борисова. Рушивши з місця, президент України чомусь вирішив не включати "поворот" і не пристібатися ременем безпеки. Можливо, він просто забув це зробити.

Та це не єдині порушення ПДР українським президентом. Виїхавши межі міста, Петро Порошенко не вважав за потрібне ввімкнути ближнє світло фар, як того вимагає законодавство з 1 жовтня.

До слова, співробітники правоохоронних органів не звернули ніякої уваги на ці правопорушення. Можливо, вони їх просто не помітили.

Ми ж для всіх українців черговий раз нагадуємо– з 1 жовтня водії повинні поза містом чи іншим населеним пунктом включати ближнє світло фар. Очікується, що це знизить кількість ДТП.

Тож посприяйте зниженню аварій. І не забувайте – ви не президент, і ваші порушення ПДР співробітники правоохоронних органів, найімовірніше, таки помітять.

Нагадаємо, в Україні з 8 жовтня стартував посилений контроль по дотриманню правил дорожнього руху. На дороги виходять патрульні, які використовуватимуть в місцях концентрації ДТП і на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів — пристрої вимірювання швидкості TruCam.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", законодавець прийняв цілу низку змін до ПДР та системи штрафів за їх порушення.

Також "Знай.ua" писав, повернути евакуйовану "євробляху", буде неможливо.