Тільки нещодавно постраждала у ДТП під Києвом акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко погодилися говорити про пережите. Хоча вона, як і більшість колег по проекту, досі не вірить у те, що сталося.


На своїй сторінці в Instagram, Яна звернулася до шанувальників, подякувавши за підтримку. Зараз вона разом з іншими артистами перебуває у лікарні, поки що невідомо, коли їх випишуть. Втім, Глущенко обіцяє: одужає швидко, адже поруч неї багато небайдужих людей:

"Хочу сказати вам величезне спасибі за теплі слова, за підтримку. Ми обов'язково найближчим часом одужаємо", - зазначила Яна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще


Як відомо, автобус із акторами "Дизель Шоу" 20 жовтня потрапив в аварію неподалік від столиці. Всі актори, котрі прямували додому зі Львова отримали складні травми: переломи ребер, пальців, множинні забої.


Весь Житомир вже кілька днів у жалобі через смерть відомої артистки "Дизель шоу", "Девчонки из Житомира" - Марини Поплавської.

По обіді 20 жовтня на майдані Корольова, біля знаку "Я люблю Житомир", облаштували куточок пам’яті гумористки. До столу з фото артистки люди несуть квіти та лампадки, згадуючи якою Марина Поплавська була за життя: щирою, веселою та серцем будь-якої команди.


Дивіться: У Житомирі вшановують пам’ять загиблої артистки Марини Поплавської


Нагадаємо, останні хвилини життя Марини Поплавської потрапили на відео.
Як повідомляв Знай.ua, стало відомо про стан акторів "Дизель Шоу".
Також Знай.ua писал, кияни попрощалися із загиблою в ДТП Мариною Поплавською.