Актрису, зірку гумористичного проекту "Дизель шоу" Марину Поплавську поховають на її батьківщині в Житомирі.

Як наголошується в повідомленні, в понеділок, 22 жовтня, у Житомирі о 10:30 відбудеться прощання з покійною у залі Житомирського академічного музично-драматичного театру імені Кочерги.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Потім пройде відспівування загиблої в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актриса буде похована на Корбутовском кладовищі на центральній алеї. У Київській області в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою загинула актриса, зірка гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Згідно з попередніми даними поліції, водій автобуса не впорався з керуванням, в результаті чого відбулося зіткнення з вантажним автомобілем. Крім того, учасники шоу Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Інші актори доставлені в Київ, їх здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, 20 жовтня у страшному ДТП під Києвом загинула відома актриса українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Аварія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти".

Марина Поплавська
Марина Поплавська

У свою чергу правоохоронці зазначають, що ймовірним винуватцем трагедії став водій автобуса "Неоплан", який не впорався з управлінням.

Артистка популярного українського "Дизель шоу" Марина Поплавська, яка в суботу, 20 жовтня загинула в ДТП була неймовірно доброю і чутливою людиною.

Такі висновки можна зробити з її сторінки в Facebook.

З друзями Поплавська ділилася добрими порадами і прекрасною поезією. Зокрема, нещодавно вона поширила відомий вірш Юрія Візбора:

Нагадаємо, чим прославилася Марина (Маріанна) Поплавська.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" під Києвом постраждали ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у мережі з'явилися кадри з місця трагедії.