Колеги і друзі діляться спогадами про актрису Марину Поплавську, яка загинула в ДТП 20 жовтня під Києвом.

Відповідні відео опубліковано на Youtube каналі "Свідок НТН".

"Вона була неймовірно талановитою на сцені. У той же час, викладала в звичайній школі дітям українську мову. Весела, харизматична і самоіронічна - вона була улюбленицею глядачів", - йдеться у підписі до відео.

Телеканал ICTV також опублікував відео з кращими кадрами актриси з популярної передачі "Дизель шоу".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що з’явилися моторошні подробиці загибелі акторки "Дизель шоу" Марини Поплавської, яка потрапила у ДТП.

Зокрема, очевидці трагедії розповіли, що при ударі автобуса, яким їхали артисти проекту об вантажівку тіло Марини Поплавської фактично розірвало на частини. Свідки трагедії відзначили, що після удару її викинуло з автобусу, тіло трішки протягнуло, проте у самому авто залишились внутрішні органи акторки.

Відразу ж по приїзду працівники поліції впізнали акторку та зробили заяву, що у аварії загинула саме вона.

У свою чергу користувачі соцмереж відзначають, що імовірною причиною трагедії стало те, що водій автобусу у якись момент заснув за кермом при перевищенні швидкості та втратив управління.

"Він винен в одному: заснув! За що потрібно карати. Втомився – зупинись", – прокоментувала одна з учасниць обговорень ДТП в Facebook.

Як розповів водій фури Микола, він почув сильний удар і вийшов на вулицю. Там він побачив розбитий автобус і тіло жінки.

Крім того варто додати, що буквально недавно в мережі з'явилося відео з лікарні, куди доставили жертв кривавої автокатастрофи поблизу села Міла, в результаті якої трагічно загинула актриса Марина Поплавська.

Так, стало відомо, що постраждалі були госпіталізовані в одну з лікарень Боярки та в клініку "Борис". Кореспонденти відвідали медичний заклад, щоб дізнатися про стан потерпілих.

По приїзду до центральної районної лікарні Києво-Святошинського району з'ясувалося, що сюди було доставлено лише водія автобуса. Медики категорично відмовилися коментувати стан потерпілого. У свою чергу співробітники поліції, які чергували під будинком, також не володіли такою інформацією.

Проте вдалося поспілкуватися з напарником водія — Максимом. Варто відзначити, що його не було в машині на момент аварії.

"Лежить, очі відкриті, він перебуває в шоковому стані. Я його знаю півжиття, ми возили Dizel Show неодноразово. Він досвідчений водій. Швидше за все, причиною стала технічна несправність" - розповів Максим.

Нагадаємо, рідні та близькі попрощаються з зіркою "Дизель шоу" Мариною Поплавською.

Як повідомляв "Знай.ua", мережу розчулили останні фото життєрадісної Марини Поплавської.

Також "Знай.ua" писав, про неймовірні факти з життя осяйної і талановитої актриси.

Акторка гумористичної програми "Дизель-шоу" Марина Поплавська загинула в ДТП