На просторах інтернету зараз гуляє дуже тривожне відео, на якому відомий актор "Дизель шоу" Олег Іваниця демонструє розкішний автобус. Цей автобус возив команду гумористів на гастролі.

Олег Іваниця показав, який автобус всередині, і на запис потрапила Марина Поплавська, яка, як відомо трагічно загинула у цьому самому автобусі. Можливо, це одні з останніх кадрів відомої гумористки. Відео опубліковано в Instagram Олега Іваниці, пише портал "Політека".

"Все ще веселі і щасливі Дизель Шоу…. Показують автобус в якому загинула Марина Поплавська Францівна…. Якщо б вона не їхала попереду поруч з водієм, то може і вижила як і решта… Але прийшов час Марини повернутися додому на Небеса… Нам залишається тільки тут на Землі молитися, пам'ятати, любити її..", — йдеться у повідомленні, яке розмістила група my03space в Instagram.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що коментатори під записом в жаху від самої ситуації і від того, що все сталося так несподівано. Вони висловили співчуття:

"Радіє, не знаючи що їх чекає попереду…", "Ну…. чому вона там не лежала", "Страшно дивитися це відео", "Я не могла повірити", "Вона така весела на відео — радість, щастя …. А потім сум і горе", "Чому саме вона там сиділа?", "Просто біль на серці… Не знаю що сказати. Ти була для мене кумиром, Мариночка", "жахлива трагедія! Сльози на очах..", "І ми реально прибули в шок, коли ви зайшли всередину".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на офіційній сторінці "Дизель шоу" в Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яке сталося вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.

Варто нагадати, що 20 жовтня у страшній ДТП померла відома акторка, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська. Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Нагадаємо, смертельна ДТП з зірками "Дизель шоу": в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Як повідомляв Знай.uа зірка відомого українського шоу загинула в ДТП: моторошні подробиці.

Знай.uа писав, трагедія в Польщі, і знову гинуть українці: всі подробиці.