У родині ймовірного організатора вибуху у політехнічному коледжі Керчі Владислава Рослякова далеко не все було спокійно. Трагедія зачепила і його близьких, обернувшись важкими наслідками. Так стверджує бабуся покійного студента.


Бабуся Владислава Рослякова про трагедію у Керчі


В коментарі місцевим ЗМІ пенсіонерка зазначила: батьки Рослякова вже тривалий час взагалі не з'являються біля будинку:

Влад Росляков
Влад Росляков

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З дня трагедії я так і не бачила свою невістку Галю, матір Влада. У поліції мені сказали, що вона зараз в психіатричній лікарні, але зв'язатися я з нею я досі не змогла, - додала Галина Рослякова.


За однією з версій мати Рослякова днями намагалася накласти на себе руки, батька "керченського стрілка" також ні сусіди, ні рідні давно не бачили.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі

Ігора Рослякова ймовірно забрали в поліцію в день трагедії, 17 жовтня, після чого він так і не повернувся.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Не виключено, що він також знаходиться в лікарні - у нього і раніше були проблеми з психікою. Про дивацтва в поведінці батька "керченського стрілка" говорили раніше і всі його знайомі:

теракт в Керчі
теракт в Керчі

"У 2010 році він отримав серйозну черепно-мозкову травму, його оперували, довго лікували. Але до кінця він так і не відійшов. У нього була проломлена голова, зараз не вистачає кістки черепа, а металеву пластину він ставити відмовився. Коли вип'є або в стані стресу, міг бути агресивним", - додала бабуся Владислава Рослякова.


Дивіться: Батько Владислава Рослякова про трагедію у Керчі


Нагадаємо, у мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу, на відео зафіксовано, як ймовірний винуватець вибуху Владислав Росляков прямує до приміщення.
Як повідомляв Знай.ua, кохана "керченського стрілка" зробила емоційне зізнання.
Також Знай.ua писав, батько Владислава Рослякова вперше погодився говорити на камеру.