Про кохану Владислава Рослякова, який швидше за все влаштував вибух у Керчі, відомо не так багато. У мережі подекуди трапляються її фото, але дівчина до цього моменту взагалі не показувалася на публіці.


Втім, після того, як ситуація набула розголосу, вона нарешті вирішила прокоментували загибель коханого. Учениця стверджує, що у місцевому політеху над ним знущалися практично всі, Росляков сам неодноразово на це скаржився:

"Владислав постійно говорив мені, що він часто сварився. Він розповідав, що втратив довіру до людей, коли його одногрупники почали принижувати його за те, що він не такий, як усі", - зазначила вона в коментарі місцевим ЗМІ.


Вона не приховує: Влад зізнався, що не хоче жити, і готовий помститися студентам. При цьому з невідомих причин пізніше заблокував її у соціальних мережах:

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Коли ми з ним спілкувалися, все було добре. Він був добрий і чуйний, допомагав мені, коли було погано. Мені шкода людей, яких він застрелив, і мені дуже шкода, що він покінчив життя самогубством. Він був дуже хорошим другом", - підсумувала вона.


Одногрупники справді ніби не помічали Рослякова. Галасливих тусовок він уникав, на дні народження не ходив, так його особливо нікуди і не звали.

Друзів у нього - близько п'ятдесяти. Немає жодної людини з коледжу. Всі, хто його знають, характеризують керченського стрілка як закриту у собі людину.


Дивіться: Вибух у Керчі, зізнання батька Рослякова та версія учнів


Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін прокоментував криваві події, котрі сталися у керченському політехнічному коледжі, забравши життя як мінімум 18 осіб.
Як повідомляв Знай.ua, батько керченського стрілка вперше заговорив на камеру.
Також Знай.ua писав, у мережу виклали фото коханої Рослякова.