Президент Росії Володимир Путін прокоментував криваві події, котрі сталися у керченському політехнічному коледжі, забравши життя як мінімум 18 осіб. Слідчий комітет РФ перекваліфікував справу про вибух в Керчі з теракту "на вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом".

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


У Кремлі традиційно висловлюють співчуття, але жодної офіційної версії та причини, яка б відповідала дійсності, не надають:

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

"Перш ніж ми проінформуємо вас про результати сьогоднішньої роботи, хотілося б сказати, що кілька годин тому в Росії в місті Керч сталася трагічна подія. В результаті вибуху, підготовленого вибухового пристрою, загинули люди, багато поранених. Я хочу висловити співчуття родичам загиблих і висловити надію на те, що потерпілі одужають, і як можна швидше ми все для цього зробимо", - заявив Путін.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Крім того, господар Кремля пообіцяв залучити до роботи поліцію та спецслужби, але не сказав, коли наступного разу звітуватиме перед громадськістю:

"Шановні друзі, в знак пам'яті про загиблих я прошу вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання", - додав він.

Згодом у мережі оприлюднили повний список постраждалих, ось він:


Дивіться: Вибух у Керчі, військові та техніка біля коледжу


Нагадаємо, ймовірного винуватця вибуху у Керчі знайшли мертвим.
Як повідомляв Знай.ua, свідки вибуху у Керчі розповіли, що відбувалося у коледжі до та після трагедії.
Також Знай.ua писав, директор керченського коледжу прокоментувала побачене з моменту вибуху у Керчі.