Директор політехнічного коледжу в Керчі, де нещодавно пролунав потужний вибух, Ольга Гребенникова дала офіційний коментар з цього приводу.


Вона підтвердила попередню версію, яку раніше озвучували місцеві мешканці та учні – спочатку були постріли, а вже потім почули, як щось вибухнуло, припускають – газ.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Втім, наскільки багато правди у словах директора, поки не ясно, тому що звучать вони аж занадто тривожно:

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Трупів повно, трупів дітей повно - справжній теракт. Увірвалися через п'ять хвилин після того, як я поїхав ... увірвалися з якимись вибуховими пакетами, потім з автоматами. Не знаю, з чим, по другому поверху відкривали все кабінети, вбивали всіх, кого могли знайти, хто попадався на очах ", - стверджує вона.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Як відомо, вибух стався на першому поверсі, на другому поверсі була стрілянина. Внаслідок трагедії загинуло більше десяти людей і більше тридцяти постраждали.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

На місці задіяні всі медики, МНС і поліція. Карет "швидкої допомоги" не вистачає - людей вивозять на приватному транспорті. Версія теракту на даний час одна з основних. Медиків та студентів коледжу терміново викликають до лікарень Керчі.


Дивіться: вибух у Керчі, коментар директора коледжу

Одна з учениць коледжу в Керчі згодом розповіла про те, як в будівлю увірвалися люди:

"Там дуже багато крові", - говорить дівчина.

Дивіться: учениця про вибух у коледжі


Нагадаємо, у керченському політехнічному коледжі через витік газу стався вибух.
Як повідомляв Знай.ua, очевидці вибуху у Керчі поділилися подробицями з місця подій.
Також Знай.ua писав, у мережі опублікували перші кадри з коледжу у Керчі після вибуху.