В політехнічному коледжі Керчі (Крим) стався потужний вибух. Ймовірно причина у витоку газу. Уже відомо про 10 загиблих, постраждало не менше 50 осіб.

За даними очевидців, місцеві мешканці помітили людей з автоматами на території металургійного технікуму. Туди направилися й лікарі швидкої допомоги.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

"Дуже багато постраждалих, їх вантажать в швидкі машини, 4-5 машин вже від'їхали, їде машина за машиною, дуже багато розбитих шибок. Щось сталося в їдальні. Там люди з автоматами ", - пишуть користувачі.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Пізніше виявилося, що швидких машин для евакуації постраждалих не вистачає. Для транспортування привернули громадський транспорт. На місце також приїхала аварійно-газова служба.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Людей почали переносити просто на дверях, не вистачало носилок. Також під'їхала військова машина для допомоги.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Пізніше слідчі порушили кримінальне провадження за фактом вибуху у коледжі. При цьому основна з версій на даний час - "теракт". У розшук подали орієнтування на одного з підозрюваних.

Припускають, що у приміщенні коледжу хтось міг взяти заручників, але поки ще не підтвержено офіційно. Місцеві мешканці запевняють.


Дивіться: вибух у Керчі

За годину директор коледжу Ольга Гребенникова надала офіційний коментар:

"Трупів повно, трупів дітей повно - справжній теракт. Увірвалися через п'ять хвилин після того, як я поїхала ... увірвалися з якимись вибуховими пакетами, потім з автоматами. Не знаю, з чим, по другому поверху відкривали все кабінети, вбивали всіх, кого могли знайти, хто попадався на очі ", - говорить Гребенникова.

Дивіться: Вибух у Керчі: кадри з місця подій та заяви учнів

Заступник голови Росгвардіі Сергій Меліков назвав вибух Керчі терактом, на вулицях - десятки військових і техніка.

Дивіться: учениця про вибух у Керчі


Нагадаємо, біля київського ТРЦ помітили заміновану машину .
Як повідомляв Знай.ua, у Сербії підірвали машину відомої телеведучої.
Також Знай.ua писав, стало відомо, скільки коштували українцям вибухи на складах в Ічні.