У політехнічному коледжі Керчі 17 жовтня стався вибух, в результаті якого загинули щонайменше 10 осіб, ще півсотні отримали складні поранення.
За попередніми даними, на місці працюють п'ять бригад "швидкої допомоги" з Керчі та кілька бригад медиків з найближчих населених пунктів.

Нош у швидких не вистачає. Постраждалих у коледжі через вибух газу переносять на дверях. Очевидці кажуть, що вибух стався в їдальні, там вибиті вікна.


Місцеві мешканці залишають тривожні коментарі у соціальних мережах: інформацію про те, що у навчальному закладі міг відбутися теракт.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вибух стався на першому поверсі коледжу. Друзі всередині, на другому поверсі, дзвонять, ридають в трубку",- повідомляє місцевий житель, колишній учень коледжу.


До речі, газ в будинку магістральний, а не балон. Вибух стався в їдальні коледжу, саме тому там так багато жертв.

Перевозити постраждалих допомагають звичайні автобуси. На даний момент офіційна цифра: 23 постраждалих. Спецслужби також розглядають версію теракту.


Дивіться: Вибух у Керчі, перші кадри


Нагадаємо, у Керчі пролунав потужний вибух.
Як повідомляв Знай.ua, спливли моторошні подробиці трагедії у Кривому Розі.
Також Знай.ua писав, очевидці розповіли про катастрофу українського СУ-27.