У мережі з'явилися перші кадри з місця аварії військового винищувача ЗСУ Су-27. Фотографії опублікувала мешканка села Уланів Хмільницького району Вінницької області.

Так, на знімках чітко видно, як військові, рятувальники, поліцейські, а також цивільні люди вирушили до місця падіння літака. На даний момент на місце авіакатастрофи поліція не допускає нікого з цивільних. Крім того, над селом і полем, де розбився винищувач, кружляв пошуковий літак.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як розповідають очевидиці, перед катастрофою було чутно гул і свист, а потім за селом у полі піднявся стовп диму.

"Літак крутився, коли падав. Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак у поле", - поділилися очевидці, які бачили момент падіння винищувача.

Крім того, ще одна мешканка села Уланів зазначила, що в результаті падіння літака ніхто з місцевих жителів не постраждав, оскільки нікого на полі в цей час, на щастя, не було.

"Літак впав за селом. На полі між Улановим та іншим селом Пагурці. На місці падіння велика воронка... Сьогодні летів-летів, був такий хлопок, а потім зрив", - повідомила Людмила в коментарі виданню Вiнниця.info.

За словами ще одного місцевого жителя, літак на мить зник з поля зору, а потім "штопором пішов". Також стало відомо, що запчастини літака розкидало по всьому полю.

Нагадаємо, що 16 жовтня у Вінницькій області зазнав аварії літак ВПС ЗСУ Су-27. Літак брав участь у міжнародних навчаннях "Чисте небо 2018". Саме в ході виконання навчально-бойового польоту, сталася катастрофа Су-27.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Німеччині сталася страшна авіакатастрофа. Стало відомо, що приватний літак влетів у натовп, в результаті чого загинуло троє людей.

Також портал Знай.uа писав, що стало відомо про нові подробиці жахливої катастрофи українського СУ-27. Всередині апарату перебували пілот ВСУ і пілот національної гвардії США.