У вівторок вночі, 16 жовтня, стало відомо про моторошну залізничну аварію у Кривому Розі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ із посиланням на повідомлення рятувальників.

У повідомленні йдеться, що вночі 16 жовтня на промисловому підприємстві сталася аварія. Зіткнулися два потяги Північного ГЗК.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Унаслідок трагедії загинули три людини, одна отримала травми.

Окрім того, місцевий портал опублікував перші фото з місця аварії.


У поліції повідомили, що загиблим було 50, 48 і 35 років. Ще один 53-річний чоловік отримав травми. Всі постраждалі - працівники підприємства.

На фото вагони перетворилися на груди понівеченого металу. Завали розбирають рятувальники.

Аварія на залізниці біля Кривого Рогу
Аварія на залізниці біля Кривого Рогу

Нагадаємо, Кривий Ріг знову шокувала страшна аварія з пасажирським мікроавтобусом. Так, у Тернівському районі міста в результаті страшної ДТП 8 людей отримали травми.

Про це місцевим журналістам повідомили в прес-службі Криворізького відділу Національної поліції.

"Сьогодні, 25 вересня, приблизно о 9 ранку на вул. Сергія Колачевського неподалік від шахти "Гвардійська" маршрутне таксі №230 влетіло в дерево", - заявили копи.

За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, так як йому стало зле. В результаті ДТП постраждали 8 людей. Вони отримали різні травми. Їх госпіталізували до 8 міської лікарні.


Як писав раніше Знай.ua, поблизу села Степове Харківської області товарні вагони зіткнулися із приміським потягом.

Аварія на залізниці
Аварія на залізниці

За даними відділу комунікації поліції області, в результаті аварії 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу отримали забої тулуба і садна, а 42-річний працівник залізниці - перелом кінцівки. Постраждалим надали медичну допомогу у місцевій лікарні, їхній стан здоров’я задовільний, людей вже відпустили додому.

"12 вересня близько 01-00 на залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград" біля села Степове сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням "Дніпро-Красноград" із вантажними вагонами. Внаслідок події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися", - йдеться у повідомленні.


Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій, що у Києві сталась жахлива ДТП.