Страшна трагедія у Тернівському районі Кривого Рогу сталася у п’ятницю, 14 вересня, на залізничному переїзді, повідомляють місцеві ЗМІ.

трагедія колії


Чоловік переходив залізничну колію і з невідомих причин потрапив під склад. Голова чоловіка виявилась практично відсіченою від тіла.

тіло


За словами правоохоронців, загиблому приблизно 35 років. Встановлено, що він переходив залізничну колію і потрапив під склад. У померлого виявлені численні травми, несумісні з життям, а голова практично відсічена від тіла.
Особа загиблого поки не встановлена, на місці трагедії працюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців
Показати ще


Нагадаємо, у Києві сталась моторошна ДТП, яка спровокувала затори та зупинила рух трамваїв.
Про це повідомляє Telegram-канал "ХК".

За попередніми даними, авто Renault врізалось у маршрутку "Богдан". Від удару легковика занесло і він пробивши огорожу, вилетів на трамвайні шляхи.

На місці працювали поліцейські та карета швидкої допомоги.

швидка


Попередньо, обійшлося без жертв та постраждалих.

ДТП

В мережі показали відео з місця подій у перші хвилини після аварії.

поліція


Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер пізно ввечері, 13 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася в Голосіївському районі Києва: 60-річний пішохід вирішив випробувати долю і перебігти шестисмугову дорогу в недозволеному місці.

ДТП смерть


Як повідомляє "Еспресо", порушник загинув під колесами вантажівки Mercedes.


Також Знай.ua писав про те, що 19-річна дівчина померла на місці. ДТП з жителями України сталося близько 1:46 вівторка за місцевим часом недалеко від села Домброва на трасі No17, розташованої від українського пункту пропуску Рава-руська до польського міста Замостя.