19-річна дівчина померла на місці. ДТП з жителями України сталося близько 1:46 вівторка за місцевим часом недалеко від села Домброва на трасі No17, розташованої від українського пункту пропуску Рава-руська до польського міста Замостя. Машини Ford Mondeo і Skoda Octavia з українськими номерами зіткнулися лоб в лоб. Така інформація стала відома від місцевого видання "Новини Закарпаття".


В місцевих правоохоронних органах розповіли, що в Skoda перебували четверо осіб, їх відправили в місцеву лікарню. В автомобілі їхали 29-річний водій, 27-річна дівчина і двоє пасажирів, вік яких 38 та 29 років. У Ford перебували три людини. 19-річна пасажирка померла на місці події. Двоє чоловіків госпіталізовано, один з них перебуває у важкому стані.


Як з'ясувалося пізніше, загибла – жителька села Лисець, яке знаходиться поруч з Івано-Франківськом. До 9 класу дівчина навчалася в місцевій школі. А далі навчалася в Люблено, і саме в цей раз вона їхала на перший навчальний день після канікул. Після того, що сталося за тілом попрямували батьки загиблої, які знаходяться у важкому стані, у зв'язку з втратою.


Раніше стало відомо, що молода зірка Инстаграма потрапила в страшну аварію під час відпочинку в Ніцці. Як розповів піар-агент знаменитості, під час поїздки по серпантину назустріч машині знаменитості виїхала машина. Дівчина вилетіла вниз зі скелі і пролетіла в автомобілі 18 метрів. Настю відвезли в реанімацію. Уточнюється, що дівчина почуває себе добре, однак довелося ампутувати їй два пальці правої руки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще


Також Знай.UA писав про те, що спливли подробиці жахливої аварії у Львові, учасником якої став поліцейський, колишній боєць АТО. Як стало відомо, він був сусідом загиблого в ДТП з його вини. Їх сім'ї живуть поблизу.


Знай.UA повідомляв, що на основному київському мосту зіткнулися 7 автомобілів і створили величезну пробку.