У четвер пізно ввечері, 13 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася в Голосіївському районі Києва: 60-річний пішохід вирішив випробувати долю і перебігти шестисмугову дорогу в недозволеному місці.

Як повідомляє "Еспресо", порушник загинув під коелсами вантажівки Mercedes.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На місці происшествя працювали правоохоронці. Всі обставини аварії з'ясовуються.

В Києві пішохід-порушник загинув під колесами вантажного Mercedes

Posted by Вартові еспресо on Thursday, 13 September 2018

Страшна аварія сталась на Київщині. В ніч на 12 вересня в селі Горенці п'яний водій Mitsubishi влаштував моторошну ДТП. На шаленій швидкості влетів у автівку, а потім зніс паркан.

Нагадаємо, у Києві, в районі Куренівки сталась серйозна аварія неподалік від стадіону "Спартак".

За попередніми даними, зіткнулося два легковика, Daewoo Lanos і Toyota Camry. В результаті ДТП рух по вулиці Кирилівській в бік метро "Лук'янівська" повністю паралізований, багатьом пасажирам довелося діставатися пішки.

Як повідомляв Знай.ua, Дзержинський районний суд Харкова визнав "блогершу на два мільйони" Анну Кривуц винною у дрібному хуліганстві. Раніше повідомлялося, що скандальна автоблогерша п'яна в мотлох намагалася повторити "подвиг" Зайцевої.

У середу, 20 червня близько 22 години в поліцію надійшов виклик про аварію на вулиці Шевченка, 327. "О 21:30 водій авто "Lexus" не переконалася у безпеці руху і не дотрималась безпечного інтервалу, внаслідок чого врізалася в "Chevrolet".

Також Знай.ua писав, у Київському районному суді Харкова сьогодні продовжили розглядати справу про ДТП на вулиці Сумській в жовтні 2017 року, в результаті якого загинули шестеро людей. Так, наразі вже відомо, що спочатку на засіданні обговорили підсумки розшуку лікаря-нарколога, яку шукали працівники поліції за дорученням суду.